Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

101itconsult | April 19, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Deschide o Franciza

Deschide o Franciza
CEO
  • On March 15, 2021
  • http://www.101itconsult.com

DeschideOFranciza este online din ianuarie 2011 și reprezintă un portal în care se vorbește despre afaceri într-un limbaj simplu, destinat celor care au o activitate antreprenorială cât și celor care vor să își deschidă una.

O formulă transformată într-un succes internațional, portalul DeschideOFranciza este cel mai vizitat din România datorită informațiilor clare și actuale, a unei grafici atractive și a prezentării profesionale a francizelor deja afirmate.

deschide o franciza

  deschide o franciza website

 

 

 

 

 

 

În domeniul afacerilor de tip franciză, portalul DeschideOFranciza vine în plus cu pagini dedicate și cu blogul DeschideOFranciza Blog. Acesta dedică peste 30 de servicii pe lună pentru a prezenta dinamica sectorului, noutățile, tendințele, avantajele pro și contra, cazurile pozitive și negative, totul pentru a avea o viziune a ce reprezintă afacerile în franciză.

Apariția DeschideOFranciza Blog în spațiul editorial dedicat acestui domeniu oferă rețelei de francizori și potențialilor afiliați o perspectivă clară multumită unei baze de date simplu de utilizat și a celor mai recente informații provenite de la companiile notabile din branșă.

ÎNCEPE PROPRIA TA AFACERE ÎN FRANCIZĂ: UŞOR ŞI CONVENABIL

Franciza este un tip de afacere din ce în ce mai popular în România, reprezentând o soluție pentru cei care își doresc sa înceapă o afacere, însă le lipsește experiența antreprenorială. Franciza este o formulă care îți permite să devii antreprenor folosind vizibilitatea unui brand deja afirmat. Dacă proiectul tău este de a începe o afacere, consultă categoriile noastre pentru a găsi oferta de membru care ți se potrivește. De la un magazin de îmbrăcăminte, la o agenție de turism, de la un magazin alimentar, la un magazin de telefoane există multe variante oferite de brandurile de pe site-ul nostru.

DeschideOFranciza este portalul ce îți oferă șansa de a deschide o afacere în franciză, alegând dintre multiplele moduri și oferte propuse de piața națională și internațională.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la adresa de email: info@deschideofranciza.ro

Submit a Comment